over ons
WAAR KLANTENBELEVING ECHT TOT LEVEN KOMT

24:YOURS staat voor een optimale klantenbeleving. Teneinde deze te bekomen werd er vanuit velerlei vakgebieden aan gesleuteld. Vanuit verschillende expertises zoals de autosector, digitalisatie en bedrijfsbeheer maar ook vanuit een perfecte afwerking qua programmatie en ontwerp. Niemand die al deze kwaliteiten in zich draagt... dus is het vanzelfsprekend dat 24:YOURS het product is van een fantastisch team. Een korte voorstelling is dan ook terecht:

contacteer me
dries 

Een autolover pur sang. Reeds als kind zat hij te glunderen in de Renault 20 van zijn vader. Het bleek al snel een passie voor het leven. In zijn vrije tijd qua oldtimers, maar ook fulltime tijdens de werkuren qua (na)verkoop. En dat intussen al meer dan 15 jaar. De autosector is zijn vakgebied. Klanten tevreden stellen, zijn drijfveer. En dus datgene waar hij voluit voor gaat, zeg maar 'Klant is Koning 2.0'. 

Dries W_24YOURS
Glenn V_24YOURS
glenn

Een gepassioneerd duiker én heuse Apple fanboy, al verkiest hij de term 'Mac-MAN'. Naast de onderwaterwereld verkent hij maar wat graag ook de diepste krochten van de programmeerwereld. Zowel in zijn vrije tijd als in zijn carrière. En die laatste is er intussen eentje van reeds meer dan 30 jaar. Hij is terecht een krak te noemen in het programmeren en doet dit ten allen tijde met het oog op gebruiksgemak en knap design. De perfecte look & feel en niets minder.

Céline E_24YOURS
céline

De benjamina van het team, maar nooit verkleinwoorden waardig. Want het betreft hier generatie Z. Een zoomer, geen dromer maar een doener. Alsook een zoeker. Nooit het eerste het beste, maar steeds de waarheid achterna, op zoek naar dat juiste getrouwe product. Ze investeert in al haar relaties, evenzeer als in haar projecten. Alle pijlen gericht op een buitengewone klantenbeleving. Onderscheid in bijzonderheid. Dat telt!

tim

Last but not least, de bedrijfsgoeroe, de runner van strategisch bedrijfsadvies en dagelijks bedrijfsbeheer. Een pro in Management System ontwerp en het integreren van expertise. Een kenner en een kunner. Met een groot hart voor Praag, voor klanten én voor het team op de werkvloer.

Tim B_24YOURS